Nantwen

CONVERSION

Nantwen

This beautiful collection of barns had been in the family for a generation when a collective decision was taken to convert them into an Artists Retreat. The brief was to convert the main barn into the living accommodation, bringing the insulation standards up to date whilst maintaining as many of the original features such as the wonderfully sculptural ‘A’ frames and exposed stonework. The Barn is serviced by a ‘high tech’ wood burning boiler which provides all the hot water and heating via underfloor heating pipes for the barn, with the addition of a wood burning stove to complement the warm and cosy feel on those extra chilly Pembrokeshire nights!

The adjacent Barn has been converted into a huge open plan space, essentially a ‘blank canvas’ from which ideas spring forth! The Barn is also used as a wonderful setting for wedding receptions and parties, with the dramatic double height window at one end drawing down views of the ancient woodland and rolling Pembrokeshire countryside beyond!

 

WOULD YOU LIKE TO KNOW MORE?

Get in touch with us at: design@rlharchitectural.com   |   01348 435 004/06